Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Produk Khusus

  • PISTONS

    PISTONS

    Katrangan singkat:

    Piston WZAJ kualitas OE lan duwe fitur OE sing padha kayata alur dering ganti rugi kanggo njamin pemuatan dering lan kontrol minyak, uga desain kontrol ekspansi kanggo reresik pas cilik kanggo nyuda gangguan mesin, nyandhang, emisi, lan nambah kontrol minyak. Set biasane kalebu piston lan pin piston.

  • SPARK PLUGS

    TANGKUNG SPARK

    Katrangan singkat:

    Seri iridium WZAJ minangka tambahan paling anyar ing baris plug kasebut. Elektroda tengah kawat sing apik banget lan elektroda lemah sing tapered nambah semangat nyuda lan nyuda padharan geni. Laser gandheng iridium pusat elektroda pusat lan elektroda iridium-platinum kanthi elektroda lemah ningkatake daya tahan lan umur dawa. Inti tembaga mbantu nyegah pra-kontak lan fouling. Cangkang berlapis nikel lan benang sing digulung nyedhiyakake perlindungan anti-rebutan lan korosi. Isolator ribbed ngalangi flashover.

  • FUEL METERING UNITS

    UNIT METERING FUEL

    Katrangan singkat:

    Unit pengukuran WZAJ diproduksi miturut standar sing ketat kanggo mesthekake kualitas saben produk. WZAJ nyedhiyakake paling akeh katup SCV, katup pengukur bahan bakar lan katup relief minyak bahan bakar

  • IGNITION COILS

    GOLEK GOLEK

    Katrangan singkat:

    Koil koil WZAJ dirancang supaya gampang dipasang lan ngemot tembaga berkualitas tinggi kanggo aplikasi tartamtu, emisi sing kurang lan output energi dhuwur. Desain nduwurke tumpukan sing unik bakal nyuda ukuran lan bobot tanpa ngorbanake kualitase. Saben koil dirancang kanggo ngilangi gangguan geni lan nyedhiyakake voltase maksimal.

Babagan Kita

Wenzhou AO-JUN Auto Parts Co ,. Ltd. didegaké ing 2014 lan nggarap bisnis ing 2016. Iki minangka panyedhiya komponen otomatis sing gegandhengan karo mesin lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake suku cadang mobil kanthi kualitas tinggi kanggo pedagang global.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan terus, AO-JUN dadi pabrikan sing nduweni kemampuan pasokan sing kuat. Ing bidang sistem pengapian, AO-JUN ora mung bisa nyuplai kabeh jinis busi kanthi rega sing paling kompetitif, nanging uga nyedhiyakake koil pengapian berkualitas tinggi.