Babagan Kita

Babagan Kita

图片1

 

Wenzhou AO-JUN Auto Parts Co ,. Ltd. didegaké ing 2014 lan nggarap bisnis ing 2016. Iki minangka panyedhiya komponen otomatis sing gegandhengan karo mesin lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake suku cadang mobil bermutu kanggo para pedagang global.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan terus, AO-JUN dadi pabrikan sing nduweni kemampuan pasokan sing kuat. Ing bidang sistem pengapian, AO-JUN ora mung bisa nyuplai kabeh jinis busi kanthi rega sing paling kompetitif, nanging uga nyedhiyakake koil pengapian berkualitas tinggi.

Apa sing Kita Laku

AO-JUN wis spesialisasine babagan manufaktur, riset lan adol suku cadang mobil sajrone pirang-pirang taun. Perusahaan utamane nyuplai busi, koil pengapian, piston lan unit pengukur bahan bakar kanthi kualitas apik lan layanan sing apik.

Perusahaan kasebut duwe merek, lini produksi, departemen riset lan pangembangan produksi lan sistem uji coba produksi. AO-JUN uga ngenalake peralatan canggih asing lan duwe tim teknis sing duwe pengalaman domestik. Kajaba iku, sistem kontrol kualitas sing ketat lan standar evaluasi nggawe saben produk nduweni kualitas stabil lan sampurna.

Kajaba iku, AO-JUN dununge ing Kutha Rui'an sing diarani Kutha Bagian Otomatis lan Bagian Sepeda Motor ing China. Mula, kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan, AO-JUN uga nyedhiyakake layanan kanggo golek pabrik lokal sing ngasilake suku cadang mobil liyane.