Warta

  • The More Expensive The Better?

    Luwih larang Luwih Apik?

    Sawetara wong ngerti cara nyopir, nanging bisa uga durung ngerti kendaraan kasebut. Nalika mobil dikirim menyang garasi, dheweke biasane nindakake apa sing diprentahake, lan bisa uga ora ngerti babagan dhuwit sing digunakake. Dadi, yen mobil sampeyan butuh busi anyar, apa sampeyan ngerti ...
    Waca liyane
  • Introduction About Spark Plugs

    Pambuka Babagan Spark Plugs

    Yen mesin minangka 'jantung' mobil, mula busi yaiku 'jantung' mesin, tanpa busi, mesin ora bisa mlaku kanthi apik. Bedane bahan, proses lan mode pencucuhan colokan bakal nyebabake pengaruh sing beda ing ...
    Waca liyane
  • Introduction About Pistons

    Pambuka Babagan Pistons

    Mesin kaya 'jantung' mobil lan piston bisa dingerteni minangka 'poros tengah' mesin. Ing njero piston kasebut ana desain sing metu sing seneng topi, bolongan bunder ing sisih loro kasebut disambungake menyang pin piston, pin piston disambungake menyang ujung cilik ...
    Waca liyane