Pambuka Babagan Pistons

Mesin kaya 'jantung' mobil lan piston bisa dingerteni minangka 'poros tengah' mesin. Ing sisih njero piston ana desain sing metu sing seneng topi, bolongan bunder ing sisih loro kasebut disambungake menyang pin piston, pin piston disambungake menyang ujung cilik batang sing nyambung, lan ujung gedhe batang sing nyambungake disambungake karo crankshaft, sing ngowahi gerakan balon piston menyang gerakan bunder saka crankshaft.

图片 1

Kondisi kerja

Kondhisi kerja piston pancen ala banget. Piston bisa digunakake ing suhu dhuwur, tekanan dhuwur, kacepetan dhuwur lan kahanan pelumasan sing kurang. Piston langsung kontak karo gas suhu tinggi, lan suhu langsung bisa nganti luwih saka 2500K. Mula, piston kasebut digawe panas banget lan kondhisi dissipation panas banget. Asile, piston bisa digunakake ing suhu sing dhuwur banget, lan ndhuwur tekan 600 ~ 700K, lan distribusi suhu ora rata. 

Pucuk piston duwe tekanan gas sing gedhe, apamaneh nalika digunakake, nganti 3 ~ 5MPa kanggo mesin bensin lan 6 ~ 9MPa kanggo mesin diesel. Iki nggawe piston ngasilake pengaruh lan nyebabake efek tekanan sisih. Piston kasebut obah bolak-balik ing silinder kanthi kecepatan dhuwur (8 ~ 12m / s), lan kacepetan terus ganti. Iki nggawe gaya inersia sing gedhe, sing ndadekake piston tundhuk beban tambahan. Nggarap kahanan sing angel banget, piston bisa deformasi lan nyandhang robekan piston, uga ngasilake beban tambahan lan stres panas lan kena korosi kimia kanthi gas. Contone, piston kanthi diameter 90 mm, tekanan udakara telung ton. Kanggo nyuda bobot lan gaya inersia, piston umume digawe saka paduan aluminium, sawetara piston balap ditempa sing ndadekake kuwat lan awet.

Kajaba kahanan kerja sing ekstrim, iki minangka salah sawijining mesin sing paling sibuk. Ndhuwur, endhas silinder lan laras silinder minangka ruang pembakaran. Lan uga berperan kanggo nyedhot, ngompres lan ngobong gas.

图片 2

Dering piston

Saben piston duwe telung kerut kanggo dipasang rong cincin udara lan cincin minyak lan cincin udara ana ing sisih ndhuwur. Sajrone nglumpukake, bukaan saka rong dering udara kasebut kudu staggered kanggo dadi segel. Fungsi utama cincin minyak yaiku ngikis keluwihan minyak sing diseburake ing tembok silinder lan supaya rata. Saiki, bahan cincin piston sing akeh digunakake kalebu besi cor abu-abu, besi cor duktil, besi cor paduan lan liya-liyane.

Kajaba iku, amarga macem-macem lokasi ring piston, perawatan permukaan uga beda. Lumahing njaba cincin piston pisanan biasane disemprotake kanthi chrome utawa molybdenum spray, utamane kanggo nambah pelumasan lan tahan aus. Dering piston liyane biasane dilapisi timah utawa fosfat kanggo nambah resistensi nyandhang.

 


Wektu kiriman: Jul-16-2020