Pambuka Babagan Spark Plugs

Yen mesin minangka 'jantung' mobil, mula busi yaiku 'jantung' mesin, tanpa busi, mesin ora bisa mlaku kanthi apik. Bedane bahan, proses lan mode pencucuhan colokan bakal nyebabake pengaruh sing beda kanggo karya mesin umume. Kajaba iku, rega panas, frekuensi kontak lan umure busi gumantung saka macem-macem bahan.

Struktur busi

图片 3Steker katon kaya barang cilik lan sederhana, nanging struktur internal asline rumit banget. Iki arupi nut kabel, elektroda tengah, elektroda grounding, cangkang logam lan insulator keramik. Elektroda lemah saka busi disambungake menyang wadhah logam lan meneng ing blok silinder mesin. Peran utama isolator keramik yaiku kanggo ngisolasi elektroda pusat busi, lan banjur ngirim menyang elektroda pusat kanthi voltase dhuwur koil liwat nut kabel. Nalika arus kepungkur, bakal nembus medium antarane elektroda tengah lan elektroda lemah lan ngasilake percikan kanggo nggayuh tujuan ngobong kukus campuran ing silinder.

Ing panas kisaran saka busi

图片 1Rentang busi panas bisa dingerteni minangka disipasi panas, umume, kisaran panas sing luwih dhuwur tegese disipasi panas sing luwih apik lan suhu sing luwih murah. Umume, suhu pembakaran optimal ing ruangan pembakaran yaiku kisaran 500-850 ℃. Miturut suhu silinder mesin, sampeyan bisa milih busi sing cocog. Yen kisaran panas kendaraan sampeyan wis 7 lan sampeyan ganti nganggo 5, bisa nyebabake disipasi panas sing alon lan kepala busi wis panas banget, sinter utawa leleh. Kajaba iku, disipasi panas sing kurang apik bisa uga nyampur mixer kanthi prematur lan ketukan mesin.

Kanggo mbedakake macem-macem busi, kita bisa ndeleng dawa inti busi. Umume, yen inti busi cukup dawa, plug busi jinis panas lan umume disipasi panas umume; Kosok baline, inti busi kanthi dawa sing luwih cekak yaiku colokan busi jinis kadhemen lan kapasitas disipasi panas luwih kuwat. Mesthi wae, kisaran panas busi bisa disetel kanthi ngganti bahan elektroda, nanging ngganti dawa inti luwih umum. Amarga steker sing luwih cekak, dalan pembuangan panas luwih cekak lan luwih gampang transfer panas, mula ora nyebabake elektroda pusat dadi panas banget.

Saiki, jumlah tandha sawetara panas kanggo colokan percikan Bosch lan NGK beda-beda. Nomer sing luwih cilik kanggo model nggambarake rentang panas sing luwih dhuwur kanggo colokan busi NGK, nanging model sing luwih gedhe nggambarake kisaran panas sing luwih dhuwur kanggo busi busi Contone, colokan busi NGK BP5ES duwe kisaran panas sing padha karo busi FR8NP Bosch. Kajaba iku, umume mobil kulawarga nggunakake busi kanthi kisaran panas sedheng. Uga, nalika mesin diowahi lan dianyari, kisaran panas uga kudu ditambah miturut kenaikan tenaga jaran. Umume, kanggo saben tenaga kuda 75-100 mundhak, kisaran panas kudu mundhak siji level. Kajaba iku, kanggo tekanan dhuwur lan kendharaan pamindhahan gedhe, colokan busi sing adhem umume digunakake kanggo njamin kestabilan busi amarga colokan busi sing adhem ngilangi panas luwih cepet tinimbang jinis panas.

Kesenjangan busi

图片 2

Kesenjangan busi nuduhake jarak ing antarane elektroda pusat lan elektroda sisih. Perlu dielingake manawa kesenjangan cilik bakal nyebabake ignition prematur lan fenomena geni mati. Kosok baline, jurang gedhe bakal nyebabake noda karbon luwih akeh, penurunan tenaga lan konsumsi bahan bakar saya akeh. Mula, nalika masang busi ora asli, sampeyan ora mung kudu nggatekake jinis elektroda busi lan kisaran panas, nanging uga kudu nggatekake kesenjangan busi. Biasane huruf pungkasan (colokan busi Bosch) utawa nomer (Busi busi NKG) saka model busi kasebut nuduhake sepira jurang kasebut. Contone, busi NKG BCPR5EY-N-11 lan colokan busi Bosch HR8II33X duwe jurang 1.1mm.

Spark plug minangka bagean penting ing mesin. Yen wis suwe ora diganti, bakal ana masalah kobongan sing pungkasane bisa nyebabake mogok.

 


Wektu kiriman: Jul-16-2020